Ваня Червенкова за пръв път на екран след пластична интервенция

...
Ваня Червенкова за пръв път на екран след пластична интервенция
Коментари Харесай

Топ-дизайнерът Евгения Борисова “подарява” красота!

Ваня Червенкова за пръв път на екран след пластична намеса в авторското предаване на Евгения Борисова „ Моден двубой ”

Вече трета поредна седмица феновете на Code Fashion TV имат опция да проследят трансформациите, през които минават 6-е дами, участнички в най-новото риалити. Козметични и дерматологични процедури, стоматологични интервенции, уместно облекло и доста креативност от страна на гримьори и фризьори, дават нов старт в живота на дамите. Двата епизода излъчени през седмицата, демонстрират стадиите на смяната, а всяка неделя, посетители на Евгения Борисова са експертите в региона на дерматологията, естетичната и дентална медицина, фризьорството и грима,  виновни за цялостната визия на дамите.

Лайф епизода от 11-и октомври, наблюдава трансформацията на най-младата участничка в “Моден двубой ”, 29 годишната Биляна. Момичето цялостен живот се тормози от външността си, тъй като е прекомерно слаба, висока и без гърди. През годините, това става неин комплекс, а тя подтиска самочувствието си и не отделя нужното внимание на типа си.  Така се стига до една прибързано изгубила увереността си жена, за която външния тип е задължение. И тук се появява Евгения и атрактивното риалити, което взема решение да върне усмивката и самочувствието на Биляна . Най-голям проблем се оказват зъбите. Д-р Георги Миков, необикновен млад стоматолог, стартира преобразяването с лекуване на повредените и не добре сложени пломби по зъбите на участничката.  На финала слага композитни фасети с минимално изпилване на тяхната повърхнина. Така Биляна към този момент няма опрощение да крие усмивката си.

Нуждата от промяна на лицето на момичето е дребна, само че въпреки всичко я има. Д-р Мирослава Чортова от клиника Продерма, слага дермални филъри, които да запълнят недостига на съединителна тъкан в междинната част на лицето и в региона на брадичката. Професионалистите от център Рейна, употребяват неинвазивни процедури благодарение на апарати, чиито резултат е кратковременен лифтинг на лицето и естественото произвеждане на колаген. За тъмните кръгове към очите, които има Биляна употребяват уред, който подмладява кожата, редуцира дребните бръчки и торбичките. С освежаването на устните, приключват разкрасителните процедури по лицето на участничката.

В лайф епизода, звездният коментатор Ваня Червенкова, засегна една същински значима тематика, за която малко се приказва. Кога да стартираме с слагането на филъри, какво би трябвало да знаем за тях и, не на последно място, кой може да го направи? За страдание в България тези процедури се вършат и тук-там, в които няма експерти и не е ясно качеството и произхода на самия артикул.  “Лекарите не би трябвало да гледат на пациентите си единствено като средство за изкарване на пари ”, показа доктор Миков. Ваня Червенкова шеговито добави, че: “Ще ви убедя, че ножът е най-важното! ”, до момента в който разказваше за последната си пластична интервенция. 

„ Моден двубой ” е в ефира на Code Fashion TV от 22-и септември всеки вторник и четвъртък от 20.00 часа. На живо, всяка неделя, от 20.00 часа една участничка ще бъде представяна пред гостите в студиото и феновете пред екрана.  Специални благодарности на Мегами клуб, домакини на лайф епизодите.

Евгения Борисова е български дизайнер, който се занимава професионално с мода последните 12 години. Носител е на редица влиятелни награди от фешън конгреси в България и Русия. Идеята за стилния двубой идва точно от срещите на именития дизайнер  с хората.

„ Те наподобяват прелестни, само че няма кой да им вдъхне убеденост, да ги посъветва по какъв начин да се облекат, какво да създадат, с цел да наподобяват добре. Пример за това е едно младо момиче, което е направило несъответствуващ избор за цвят и форма на косата, неверно решение за грим, неверен избор на дреха, а в действителност е доста красива. ” – споделя самата Евгения Борисова и добавя: „ Това ме предизвика да потърся решения и да приказвам пред повече хора, търсейки отговора на въпроса „ Какво може да направи един човек, с цел да наподобява фантастично ”. Така сътворих предаването „ Моден двубой ”. Името е израз на моята пристрастеност – модата. Там е моята мощ и взех решение, трансформирайки дамите, които избрахме измежду стотиците кандидатки, крайният акцент да е облеклото. Целта ни е да покажем, че благодарение на актуалната дентална медицина, най-иновативните разкрасителни и подмладяващи, процедури, верен избор на форма и цвят на косата, грим и облекло всяка жена може да разкрие най-красивите си черти. ”

Code Fashion TV можете да гледате в мрежата на  Vivacom SAT ,  A1, NET 1, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, NETERRA TV, както и в цяла Европа, посредством на  Intelsat 904 45.0 и,  разбира се, 24 часа,  7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията    .

Вече можете да изтеглите и мобилното приложение на Code Fashion TV за iOS и Android, както и да ни намерите в Apple TV, Roku Store и скоро в Amazon.

Генерален дистрибутор на Code Fashion TV са Върджин Груп. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР