Външността на всеки човек е уникална. Но понякога всеки от

...
Външността на всеки човек е уникална. Но понякога всеки от
Коментари Харесай

Съучениците й се смеели толкова много, че тя решила да се промени изцяло. Сега тя е невероятна красавица

Външността на всеки човек е неповторима. Но от време на време всеки от нас желае да промени нещо в себе си… Селин Сентино, която се родила в Цюрих, имала задоволително простичка, само че симпатична осанка.

Но момичето въобще не можело да одобри себе си. И се решила на цялостна промяна…

След измененията, които направила, даже родната й майка не можела да я познае, а Селин станала невероятна хубавица. Жената си мислела, че пред нея живее непознат човек.

 пълна-промяна

В учебно заведение момичето непрекъснато било подлагано на унижения и насмешки от съучениците си. Когато девойката пораснала малко, тя решила, че към този момент никой в никакъв случай няма да я подлага на критика за нейната осанка.

 красавица-пластични-операции

И почнала да събира пари, с цел да осъществя замисленото. За приемане на мечтаната осанка на Сентино трябвали 6 години, през които тя понесла голям брой пластични интервенции. За всички тя похарчила над 50 хиляди $.

 жена-сини-очи

Днес мнозина съпоставят хубавицата с Памела Андресън. Към днешна дата момичето е много известен модел в „ Инстаграм “.

Селин е изцяло удовлетворена от своята осанка. Сега тя се усеща удобно в своето тяло и с смут си спомня по какъв начин непрекъснато е страдала поради меланхолия от нелюбов към себе си преди години.

 жена-татуси

В детството си Селин непрекъснато пропущала часове в учебно заведение. Не желала да върви там, където я наричали уродлива и грозна. Веднъж момичето даже било пребито. Тя към момента си спомня това с болежка.

Мнозина се плашат от това количество пластични интервенции на Селин. Но въпреки всичко почитателите на момичето удостоверяват, че тя е доста симпатична.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР