Външният ни министър Екатерина Захариева определи като безобразен езика на

...
Външният ни министър Екатерина Захариева определи като безобразен езика на
Коментари Харесай

Захариева определи като безобразен езика на омраза в Северна Македония

Външният ни министър Екатерина Захариева дефинира като възмутителен езика на омразата в Северна Македония. Според нея, това, което се случва с езика на омразата в последно време в Северна Македония, е цялостно безсрамие, а по думите й Зоран Заев знаел къде страната му е нарушила контракта за добросъсетство.

" Повече от година и половина нямаме отговор за стратегия за просвета, обучение и спорт. Едва в този момент взеха решение да отговорят на предлагането на Министерство на защитата за това България да им помогне в защитата на въздушното пространство. Прекратиха работата в нарушаване на контракта на историческата комисия. Аз, като жена, се отвращавам на техния език и сексизъм. Балкански сексизъм няма място в Европейския съюз ", съобщи в ефира на Захариева. 

Външният министър изясни, че не приема изразите им персонално, а е срещу сходен език по отношение на българските дами. Тя изясни, че от съседката ни са реагирали едвам през вчерашния ден, макар че са имали сигнали от българска страна. " Това е главната причина да не кажем " да "  в момента. Когато 30 години ти освен толерираш, само че и стимулираш държавна политика, учредена на ненавист против българския народ и България, няма по какъв начин да си подготвен за започване на договаряния за участие в Европейски Съюз. Това опонира на европейските полезности. Това е нашият мотив ", разясни Захариева.

Според външния ни министър най-фрапиращото предложение било жители с българско съзнание да бъдат репатрирани у нас. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР