Ванко 1 опитва да „превземе“ един от най-скъпите квартали в

...
Ванко 1 опитва да „превземе“ един от най-скъпите квартали в
Коментари Харесай

Страшно е! На нож: Ванко 1 опитва да „превземе“ един от най-скъпите квартали в Пловдив

Ванко 1 пробва да „превземе “ един от най-скъпите квартали в Пловдив – „Кършияка “. Граждани недоволстват от обстоятелството, че тогавашният рапър и сегашен предприемач си е „приватизирал“ паркоместа пред новооткритата му дентална клиника на ул.“Драгота “ 11, оповестява plovdiv24.bg.

Там се поставяли служебни табелки под претекст, че местата са платени от Денталния център. По тази причина никой различен не може да паркира, с изключение на клиенти на центъра. При опит това да се случи, служителка от центъра излизала и предупреждавала, че паркирането е неразрешено, пишат в сигналите си жителите.

От медията са създали питане в община Пловдив, с цел да схванат дали в действителност местата са платени. Оказа се, че това е безспорна неистина. В писмен отговор инспектори на Пловдивския общински инспекторат оповестяват, че са направили служебна инспекция, като е открито, че няма издадени позволения от общината за прилагане на служебни места на адреса.

При извършен диалог със чиновник на Денталния център му е бил разтълкуван редът за прилагане на служебни паркоместа. В деня на инспекцията табелки не са били открити. Но от инспектората твърдят жителите, че инспекциите за непозволено опазване на паркоместа ще продължат.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР