Ванга е предсказала кой ще спаси страната ни.Ке се намери

...
Ванга е предсказала кой ще спаси страната ни.Ке се намери
Коментари Харесай

Ванга със съдбовно предсказание за България

Ванга е предсказала кой ще избави страната ни.

" Ке се откри добър политик, той ке изведе България. Ще пристигна мъж със здрава ръка. Той в този момент единствено работи и мълчи. Но ще каже: " Стига сме играли на народна власт, време е към този момент да има ред ".
-->
Това написа в документалния си алманах " Ванга-Пророчицата " авторката Жени Костадинова.

" Ванга е виждала този избавител български като 60-годишен висок мъж, който ще пристигна от чужбина, само че не е Симеон ", споделя за " България Днес " журналистката. Тя е безапелационна, че по думите на светицата нашата страна е благословена и ще се оправи, тъй като " са доста работливи българите ".

Пред Димитър Туджаров - Шкумбата Ванга споделила още, че до момента в който стигнем до благословеното за страната ни време, ще изкупим доста грехове.

" Още от времето, когато сме избили богомилите, кръвта на тези същински християни имаме да теглим, тя още не е измита от душите ни. Много компликации имаме да изживеем, поради тази пролята кръв ", споделя пророчицата. Тя е уверена още, че на хората би трябвало да се върне вярата.

" На безверника мъчно можеш да му окажеш помощ. Без религия човек е единствено кръв, а след това демон ", изповядва се баба Ванга и пред приятелката си Нешка Робева.

В 15-годишното си задълбочено проучване за живота и делото на Ванга-пророчицата авторката Жени Костадинова отделя голямо място и за любовта на светицата към Русия. " Не бива да разваляте дружбата с Русия. В дядо Иван, а не в брат Джон е спасението. Русия ни е пособия и в бъдеще ще ни оказва помощ. На нея можем да разчитаме. Не разваляйте връзките с Русия! Животът в България ще се усъвършенства, когато се опрем на Русия. Този общественик, който стопли връзките с Русия, той ще изведе България. България е душата, Русия - тялото. Заедно ще спасят света ".

В диалог с племенницата си Красимира Стоянова пророчицата от Рупите е безапелационна: " Ще мине доста време и ще изтече доста вода... Ще пристигна Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата ".

На Балканите обаче заплаха, съгласно баба Ванга, няма да има от страна на Гърция, Турция или Македония. " Внимавайте в деня, в който се заприказва за велика Албания ", оповестява пророчицата пред Янка Такева.

" Социализмът ще се върне, само че в нова форма. Пак ще има Съветски съюз. Ще има кооперативни стопанства и България ще преодолее компликациите. Пишете за Маркс, за Ленин, младежите би трябвало да ги знаят. Защо се срамувате от тях? ", пита учудено петричката пророчица авторката Жени Костадинова. Тя е безапелационна, че в политиката не трябва да има отплата. И в случай че човек е добър доктор, преподавател, художник, не би трябвало да загърбва знанията си, с цел да стане политик. " Не се изкушавайте за популярност и пари. Малцина са родени за дипломати. Това държавно управление, което вкара час по вяра то ще има късмет да ръководи дълго. Иначе ще ги сменяме като носни кърпи ".

Човечеството ще преживее доста катаклизми и бурни събития. Ще се промени съзнанието на хората и те ще се разделят на групи по религия, споделя още баба Ванга. " Питат ме скоро ли ще пристигна това? Не, не скоро. След 2000-та от Земята първо ще изчезна една арабска страна, а след това ще потъне един огромен град ", счита Ванга. Но е безапелационна: Доброто време ще пристигна! Който умее да чака ще го дочака. Докато парите ръководят света, прогрес на Земята няма да има... "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР