Вандалски акт срещу сградата на Природо-математическата гимназия в Добрич. Кметът

...
Вандалски акт срещу сградата на Природо-математическата гимназия в Добрич. Кметът
Коментари Харесай

Вандали вилняха в училище в Добрич

Вандалски акт против постройката на Природо-математическата гимназия в Добрич. Кметът на града разгласява фрагменти в своя Фейсбук профил, които демонстрират вредите, нанесени от незнайни досега лица.



Сградата на образователното заведение е в ремонт и в нея не се организират образователни занятия. Оказва се, че при ремонта системата за видеонаблюдение е отстранена. В ефира на " Събуди се " шефът на ПМГ " Иван Вазов " Галин Канев описа за нанесените вреди.

" В съблекалнята на физкултурния салон е потрошена ламперията, а в хранилището по химия е разлята багра по радиаторите. В една от стаите някой се е опитал да боядиса стената. Има забити столове в изолацията. Всичко това е станало по време на коледните празници ", уточни Канев.

" Няма следи от разтрошаване. Не е ясно и от кое място тези хора са влезнали. За случая е известена и полицията, само че към този момент оттова не са излезли със мнение. Досега сходни произшествия, в подобен мащаб, в учебното заведение не е имало. Чупени са порти, обръщани са столове, надрасквани са стените, само че постоянно сме разпознали причинителите ", добави шефът.

" Съмнявам се похищението да е осъществено от възпитаници от нашето учебно заведение. Нека да изчакаме полицията да си свърши работата и тогава да разясняваме кой е физическият причинител ", заключи Галин Канев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР