Вандали облепиха централата на Републиканци за България с плакати, критикуващи

...
Вандали облепиха централата на Републиканци за България с плакати, критикуващи
Коментари Харесай

Вандали облепиха с плакати централата на Републиканци за България

Вандали облепиха централата на " Републиканци за България " с плакати, критикуващи евроатлантическите им полезности, оповестяват от пресцентъра на партията.

При идването си на работа чиновниците на партията откриват, че витрината на партийния офис е облепена с транспаранти, които насочат рецензии против евроатлантическото участие на страната, а анонимните причинители приканват за излизането на България от структурите на НАТО и Европейски Съюз.

От партията на Цветанова дефинират тази провокация като офанзива против техните полезности, против поредната евроатлантическа позиция на партията и напъните им за ограничението на съветското въздействие в България.

Случайно или не, вандалската демонстрация е осъществена единствено няколко дни след митинга ни пред съветското посолство, където изразихме поддръжката си за опозиционера Алексей Навални и отправихме апел за неговото освобождение. Този обезверен акт ни демонстрира, че сме на прав път. Ще продължим да отстояваме евроатлантическите полезности в България и да се противопоставяме на неизгодните съветски енергийни планове , безапелационни са републиканците в позицията си до медиите.

От партията акцентират, че зачитат правото на друго мнение, само че упорстват то да бъде изразено по подобаващ метод - " не по тъмна доба и анонимно, а обществено в открит и почтен спор, подплaтен с обстоятелства и причини ".

По думите им похищението върху централата им е опит да бъдат заглушени.

По мотив вандалския акт от " Републиканци за България " към този момент са сезирали способените органи и чакат от тях бързи дейности, които да доведат дo разкриването на причинителите на действието.

" Настояваме Министерство на вътрешните работи да провежда работата си по този начин, че да предотврати сходни провокации, които заглушават политическия спор и опорочават честността на вота. Напомняме на изпълнителната власт, че главно нейно обвързване сега е обезпечаването на среда, която да подсигурява почтен и обективен избирателен развой - нещо, в което цялото общество през днешния ден се съмнява ", допълват още в позицията си от партията на Цветанов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР