Двама конекрадци са задържани след бързи координирани действия на полицаи

...
Двама конекрадци са задържани след бързи координирани действия на полицаи
Коментари Харесай

Полицаи от София, Костинброд и Костенец задружно хванаха двама конекрадци

Двама конекрадци са арестувани след бързи координирани дейности на служители на реда от ОДМВР-София и районните ръководства в Костинброд и Костенец , осведомят от полицията

Управител на компания е подал през вчерашния ден сутринта сигнал, че от землището на костинбродското село Чибаовци са откраднати три работни коня . Веднага са подхванати оперативно-издирвателни дейности. Криминалистите от София и РУ-Костенец бързо локализирали крадците и ги спипали до момента в който разтоварват конете от товарен автомобил в село Костенец, което се намира край едноименния град.
 Пребиха мъж със тояга в Плевенско поради кон
Пребиха мъж със тояга в Плевенско поради кон

Друг пострада съществено при меле на ваучър в региона

Двамата конекрадци са арестувани в полицейския арест. Те са от Костинброд, като единият е систематичен рецидивист с десетки регистрации в полицията за престъпни прояви.

На мястото на кражбата е осъществен оглед. По случая е формирано досъдебно произвеждане. След предаване на на събраните доказателства в прокуратурата, още същия ден крадците са привлечени като обвинени . Към момента рецидивистът е арестуван за период до 72 часа, на съучастника му е наложена мярка за неотклонение " подписка ".
 Линейка с пациент блъсна кон край Кюстендил
Линейка с пациент блъсна кон край Кюстендил

Животното изскочило ненадейно на пътя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР