Делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в укривателство

...
Делото срещу близнаците Борислав и Валентин Динкови, обвинени в укривателство
Коментари Харесай

Делото срещу близнаците от Цалапица тръгна по същество

Делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, упрекнати в укривателство за убийството на Димитър Малинов от Цалапица, потегли всъщност , оповестява БНР.

В правосъдната зала се появи и Рангел Бизюрев, апетитен за причинител на убийството. Той уточни, че е нанесъл удари по Димитър Малинов. По думите му близнаците не са взели участие в побоя.

Бизюрев означи, че до саморазправата се стигнало, откакто той научил, че Димитър Малинов е приказвал обидни думи по негов адрес. Бизюрев изискал от единия брат - Борислав, да му уговори незабавно среща с неговия противник. Във съдбовната нощ Димитър излязъл и при срещата двамата се сбили.

Бизюрев твърди, че е блъснал съперника си няколко пъти, само че единствено в тялото, а не по главата и лицето. По думите му когато паднал на земята Димитър бил жив.

Рангел Бизюрев и Борислав Динков тръгнали с колата на близнаците, само че по някое време Бизюрев изискал да се върнат. Там към този момент той открил, че Димитър Малинов няма признаци на живот. Тогава се уплашил и паникьосал, а Борислав поел самодейността по изтриване на следите.

Двамата натоварили тялото в багажника и той позвънил на брат си да пристигна с кирка и лопати. Валентин пристигнал с друга кола и донесъл инструментите. Рангел и Борислав намерили място край пътя, където изкопали дупка и заровили тялото. След това замаскирали мястото със строителни боклуци и други отпадъци. На другия ден отпътували за морето.

Пред проверяващите служители на реда обаче, близнаците Динкови настояват, че само Рангел е направил както побоя, по този начин и заравянето на тялото. Накрая ги заплашил да мълчат за станалото, с цел да не пострадат.

Припомняме, че Рангел Бизюрев бе предходната година по отношение на от Цалапица. Той е апетитен за физическият причинител на действието. През ноември 2023 година той бе з. Бизюрев бе през март.
 Прокуратурата отказала нов следствен опит за убийството на Димитър от Цалапица
Прокуратурата отказала нов следствен опит за убийството на Димитър от Цалапица

Днес ще бъде изслушан обвиненият Рангел Бизюрев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР