Вън от съмнение, освен че е патологичен лъжец, Киро Петков

...
Вън от съмнение, освен че е патологичен лъжец, Киро Петков
Коментари Харесай

Кирил Петков забърка и международен скандал! Предупредиха го: Посмешище, внимавай!

Вън от подозрение, като се изключи че е патогенен измамник, Киро Петков сътвори и интернационален скандал. #Простото твърди, че „един министър председател от Европа му бил споделил, че Борисов трябвало да се пенсионира, с цел да ни пуснат в Шенген“.

Това е безусловно скандално изявление на пропаднал политик и човек. Бивш министър председател, трансформирал се в долнопробна клюкарка из тв курниците.
Първо. Петков лъже, тъй като няма лични условия от Европейски Съюз поради Шенген. Всеки може да го прочете в отчетите, преведени на български. Но Киро и Лена явно не четат, а приказват „алангро“. Това персонализиране, което практикува първобитно българският гешефтар, просто не е в арсенала на европейските политици и дипломати.

Второ. Съвсем непосредствено Петков натопи нидерландския министър председател Марк Рюте. Защо, даже и в неофициален диалог, Рюте не би могъл да има искания към „пенсионирането“ на Борисов? Защото самият Марк Рюте е министър председател от цели 14 години, т.е. с две повече от Борисов и тъй като Борисов от дълго време е в съпротива, а Рюте още е на власт!

Изводът е, че изпаднал в абстиненция, изхвърлен от властта като остарял пробит диван, Кирил Петков, няма да се спре да прави България за срам с приказките и държанието си. Знаете ли какво се приказва из коридорите в Брюксел? И какво пропуща да чуе зад тила си Петков? Администрацията в институциите на Европейски Съюз и у нас всеобщо шушука за наркозависимостта и любовните афери на някогашния министър председател Петков. Добре е да се поспре малко, тъй като единствено ускорява съмненията с държанието си. Посмешище за сметка на българския поданик.

И последно, само че най-важно. От думите или лъжите на Петков излиза, че самият той праща обществено в пенсия досегашния си сътрудник Марк Рюте, който на фона на Бойко Борисов е навъртял задоволително километраж по идиотската логичност на нашето Ку-Ку.

От Facebook профила на журналиста Николай Бареков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР