Вълнуващите неделни вечери с Агата Кристи продължават в ефира на

...
Вълнуващите неделни вечери с Агата Кристи продължават в ефира на
Коментари Харесай

Неделни вечери с Aгата Кристи по Bulgaria ON AIR

Вълнуващите неделни вечери с Агата Кристи не престават в ефира на Bulgaria ON AIR. След като на 17 май се излъчи последната серия от минисериала „ Свидетелят по обвиняването “, който неведнъж е определян като една от най-хубавите правосъдни драми, в този момент идва ред на още една продукция, основана на най-продавания разказ на известната британска авторка.

Неделните вечери с Агата Кристи не престават с „ Десет дребни негърчета “. В рамките на две поредни недели – на 24 май и на 31 май, от 19:30 часа феновете ще могат да проследят завладяващата престъпна мистерия, която ще даде отговор на безконечния въпрос: могат ли да бъдат забравени и изцяло заличени прегрешенията, направени в предишното.

Минисериалът показва историята на десетима непознати, поканени на остров Индиън Айлънд - изолирано място, покрай крайбрежната линия край Девън в Северна Англия, които стартират да изчезват мистериозно. В опит да открият кой стои зад всичко това, те сплотяват старания, само че когато подозренията посред им се изострят, излиза наяве, че в тази убийствена игра можеш да разчиташ само на себе си.

Екранизацията на „ Десет дребни негърчета “ е дело на режисьора Мортен Тилдум, който е прочут от работата си по кино лентата „ Игра на кодове “. В актьорския състав влизат едни от огромните кинозвезди, измежду които и Сам Нийл, който познаваме от „ Джурасик парк “ и от станалия шлагер британски сериал Peaky Blinders. Миранда Ричардсън от „ Хари Потър “ и Чарлз Денс от „ Игра на тронове “ също са измежду звездните попълнения в състава.

В основните функции на „ Десет дребни негърчета “ влиза и холивудският артист Ейдън Търнър. Ирландецът стана прочут около присъединяване си в „ Хобит “ и „ Полдарк “. Преди по-малко от месец стана ясно, че следва да го забележим и в основната роля на продукция, разказваща за живота и работата на Леонардо Да Винчи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР