Вълнуващи срещи на читатели с интересни автори, представяне на най-новите

...
Вълнуващи срещи на читатели с интересни автори, представяне на най-новите
Коментари Харесай

Вълнуващи срещи на читатели и автори на фестивалът „С книга на плажа“

Вълнуващи срещи на читатели с забавни създатели, показване на най-новите книжни заглавия и море от книги, красиво подредени по щандовете на български издателства – това могат да чакат посетителите на бургаския фестивал „ С книга на плажа “. Тази година той ще се организира в дните от 10 до 14 август.

Превърнало се в традиция и празник за четящите, събитието посреща феновете на книгите на алеята против експоцентър „ Флора “ в Морската градина. Издателствата „ Алитеа “, „ Разказвачът на приказки “, „ Пепърмил Букс “, „ Ай си Ю “, „ Кей Би Ем Трейдинг “, „ Еко Кидс “, „ Знаци “, „ Унискорп “, „ Персей “, „ Распер “, „ Новата цивилизация “, „ Меченосец “, „ Мармот Букс “, „ Аб “ и „ Жанет “ са измежду първите, декларирали своето предпочитание за присъединяване в „ С книга на плажа “. На техните щандове ще откриете българска и преводна литература, международна класика, романи, богато многообразие от детски книги, заглавия за всеки усет и жанр. Всички издателства приготвят и представяния на книги и срещи с техните създатели, които ще са част от съпътстващата стратегия на фестивала.

До 22 юли всички издателства, които имат предпочитание да се включат в събитието, могат да подадат поръчка на имейл адрес:.

Допълнителна информация за програмата ще откриете в събитието във фейсбук: ФЕСТИВАЛ „ С КНИГА НА ПЛАЖА “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР