Вълнуваща и емоционална среща си организираха бившите ученици на ПМГ

...
Вълнуваща и емоционална среща си организираха бившите ученици на ПМГ
Коментари Харесай

Навсякъде заедно и винаги сред първите! Випуск 2003 на ПМГ Сергей Корольов - Благоевград с емоционална среща след 20 години

Вълнуваща и прочувствена среща си проведоха някогашните възпитаници на ПМГ " Сергей Корольов " в Благоевград, приключили междинното си обучение в обичаното учебно заведение през 2003 година.

Дошли от всички краища на България и Европа, 20 години по-късно,випуск 2003 на ПМГ Благоевград още веднъж се събра под купола на ресторант " Монте Кристо ", с цел да си напомнят бурните училищен години и любови, и да се повеселят както прилича.

Възпитаниците на елитната гимназия към този момент са осъществени младежи, със фамилии и деца, само че това не им попречи да се забавляват с юношески възторг до дребните часове на нощта. Купонът стартира в ресторанта и приключи в пиано бар в центъра на града.

За събитието организаторката беше подготвила стена с надпис “ 20 години випуск 2003 “ и за огромна изненада на всички ги върна 20 години назадс клипче, включващо фотоси от завършването им. Тяприпомни на най- изявените в коя категория са били номинирани на Анри наградите- " ПМГ 2003 ". Класните ръководители също бяха мощно разчувствани да видят тогавашните си възпитаници, мощно изменени и пораснали.

В края на вечерта " зрелостниците " си дадоха обещание да се провеждат всяка година, както и да основат клуб на някогашните възпитаници на ПМГ, в който ще подсигуряват средства за разнообразни благотворителни акции.

Вяра Костадинова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР