Вълната от съпричастност към трагедията, сполетяла семейство Пехливанян след убийството

...
Вълната от съпричастност към трагедията, сполетяла семейство Пехливанян след убийството
Коментари Харесай

УМБАЛ „Медика“: Скърбим със семейството и колегите на Еранухи Пехливанян!

Вълната от съпричастност към нещастието, сполетяла семейство Пехливанян след убийството на Еранухи Пехливанян и целия колектив на аптеки „ Астра “, продължава.

Съболезнователно писмо изпратиха и Лечебни заведения „ Медика “. В него се споделя:

„ Уважаеми господин Пехливанян,

Уважаеми чиновници на Аптеки „ Астра “ Русе,

Приемете нашите и на целия екип на Лечебни заведения „ МЕДИКА “, най-искрени съболезнования за тежката загуба на госпожа Еранухи Пехливанян, съсобственик на верига Аптеки „ Астра “! Изказваме съпричастността си и готовността за поддръжка от каквото и да е естество към опечаленото семейство.

Фармацевтите, също както и медиците, сте изправени непрекъснато пред човешкото страдалчество, пробвате се да облекчите болката и работите в името на човешките живот и здраве. Аптеки „ Астра “ дълги години поддържате извънредно богата гама от медикаменти, хранителни добавки, козметика и медицински консумативи. Вие сте едни от дребното, които обезпечават непрекъснато покритие за потребностите на жителите на Русе и района жизненоважни лекарства.

Като медици, отдадени на лекуването и здравето на другите, за нас е неразбираемо по какъв начин е допустимо човешки живот да бъде лишен съзнателно. Като хора, за нас даже и мисълта за породеното безчовечие е неприемлива!

Надяваме се, причинителите да понесат всички последици от действието си с цялостната мощ на закона!

Алисе Муртезова

Доц. доктор Кирил Панайотов

Целият екип на ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ „ МЕДИКА “
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР