Валидността на около 4000 винетни стикера в платените зони за

...
Валидността на около 4000 винетни стикера в платените зони за
Коментари Харесай

Хиляди стикери за паркиране в София изтичат през октомври

Валидността на към 4000 винетни стикера в платените зони за паркиране на София изтича през октомври, подсетиха от Центъра за градска подвижност (ЦМГ). Експертите на Центъра поучават всички, които желаят да получат достъп до тази услуга да не чакат последните дни.

Срокът за разглеждане на документите е 14 дни, макар че чиновниците на сдружението работят с оптималната бързина и издават разрешенията преди крайния период. До този миг към 2600 души към този момент са подали заявки.

За подаване на документи работят четири офиса - на бул. " Будапеща " 17, на " Възраждане " 1 и в метростанциите " Европейски съюз " и " НДК ". Заявка за издаването на винетен стикер може да стане и онлайн. По същия ред се подават и документите на живущите в присъединените елементи на зелената зона в регионите " Средец " и " Лозенец ", която стартира да работи от 1 октомври 2017 година

Гражданите, които живеят в зоните за платено паркиране и желаят да употребяват правото да паркират със стикер, само че не са трансформирали своята адресна регистрация, могат да подадат документи и да получат опция да стопират в границите на месец. След смяната на персоналните си документи, те ще вземат и годишния стикер.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР