Валери Симеонов: Не мога да приема морални оценки от всякакви

...
Валери Симеонов: Не мога да приема морални оценки от всякакви
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не мога да приема морални оценки от всякакви посоки, имам собствено мнение

Валери Симеонов: Не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления, имам лично мнение
Обявен е контрапротест в отбрана на моята личност пред Министерски съвет на следващия ден в 10 ч., откакто нощес се срещнах с апелите в медиите и фейсбук. Благодаря на уредниците на контрапротеста, само че апелирам да не организират този протест. Това съобщи вицепремиерът Валери Симеонов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Да не организират този протест, защото аз се усещам задоволително убеден в това, което правя и не е редно да опитваме да оказваме напън било на съдружни сътрудници, било на някой различен, със средства които не одобрявам, а точно със средствата на уличния напън. Моля, благодаря за вниманието, само че мисля, че не е належащо това, добави Симеонов. Изтекла е подправена информация в два уеб страницата – само че ще ги издирим за изказване на моя наследник, няма такова, това не дава отговор на истината, акцентира още Симеонов.

Днес ще имаме съвещание на съдружния съвет и ще разберем, ще обсъдим въпроса с нещата, които са на дневен ред.

Какво да разясня, аз не бях сюрпризиран от това, че Сидеров ми желае оставката. Не виждам да има спор на днешния съдружен съвет. Като излезем по-късно ще ви кажа дали има спор или не, добави още Симеонов. Той акцентира, че държавното управление може да продължи да съществува даже и след негова оставка. Не мисля, че моята фигура е кой знае какъв брой значима, само че не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - от долу, от горе, от лево, от десно. Имам лично мнение, държа на него, настоявам, че споделям истината и ще го върша и отсега нататък, безапелационен е Симеонов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР