Валери Божинов е на път да смени врачанския Балкан с

...
Валери Божинов е на път да смени врачанския Балкан с
Коментари Харесай

Валери Божинов гледа към тракийците

Валери Божинов е на път да смени врачанския Балкан с меката на тракийците и договаря с втородивизионния Хебър.

Пазарджиклии към този момент са се свързали с досегашния футболист на Ботев Враца, написа plovdivderby.com. Двете страни са провели първични диалози, като са постигнали и джука сделка, само че се изчаква развиването по възможен трансфер на Божинов в чужбина.

С този претекст той се раздели с врачани, макар че имаше контракт с тях до края на сезона.

Наскоро наставникът на Хебър Николай Митов и нападателят са се видели в София. Пазарджиклии няма да имат проблем да удовлетворят финансовите искания на някогашния национал.

В същото време, втородивизионният отбор към този момент се раздели с нападател и по този начин освободи място за някогашната звезда на Ювентус и Манчестър Сити.

36-годишният Георги Андонов няма да е част от Хебър напролет, макар че се възвърне от травма, която го извади от терена за три месеца. Опитният футболист има контракт със " зелените ", само че след новогодишните празници двете страни ще се разделят по взаимно единодушие.

Хебър стартира нерешително сезона, само че в последните мачове се върна в борбата за баражите. Пазарджиклии зимуват на седмо място с 27 точки, на шест от третия Монтана.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР