Валери Божинов бе награден за Футболист на 18-ия кръг в

...
Валери Божинов бе награден за Футболист на 18-ия кръг в
Коментари Харесай

Валери Божинов: Богатите винаги са по-подпирани, никой не може да отнеме мечтата ми

Валери Божинов бе награден за " Футболист на 18-ия кръг " в Първа лига. Нападателят на Ботев (Враца) разяснява упоритостите на своя тим, както и личните си такива. Голмайсторът изрази мнение, че богатите тимове постоянно са по-подпирани от съдиите.

" Феърплей е да не се вършат схеми. За мен е значимо да има феърплей. Всеки един футболисти и тим в " А " група тренира и има упоритости да бъде измежду най-хубавите шест. Имаме желанието да се преборим за шестицата. Черно море дръпнаха пред нас, само че би трябвало да сме реалисти. Никой обаче не може да ми отнеме фантазията, че мога да реализира дадена цел.

 Снимка 394415
Източник:

Виждам, че българският футбол се развива и върви напред. Има много оспорвани мачове. Не коства нищо да мечтаеш и да имаш упоритости и цели. Няма да е елементарно, тъй като бюджетите на тимове като Черно море, Локо (Пд), Ботев (Пд), Берое са по-големи от нашите. Отборите с по-големи бюджети постоянно са били по-подпирани.

Онзи мач се отсъди дузпа за Берое против нас. Не желая да се връщам обратно. Нормално е да се бърка. И съдиите са хора и са част от играта ", съобщи Божинов.

 Пророк Валери Божинов: Ботев (Враца) ще играе подготовка за Лига Европа!
Пророк Валери Божинов: Ботев (Враца) ще играе подготовка за Лига Европа!

" Заедно пишем историята на клуба ", съобщи нападателят

" Всеки един български футболист, който играе в България, желае да излезе в чужбина. Ако не се получи, вратите ми във Враца са отворени. Ако не получа предложение от български клубове или в чужбина, не мисля, че това ще е проблем и нещо съдбовно ", добави нападателят.

 Снимка 394414
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР