Русия е отворена за всеки мирен план за Украйна, предложен

...
Русия е отворена за всеки мирен план за Украйна, предложен
Коментари Харесай

Русия отворена за мирния план на Тръмп, стига да отразява реалностите

Русия е отворена за всеки кротичък проект за Украйна, препоръчан от възможна бъдеща американска администрация на Доналд Тръмп, стига да отразява действителността на място. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред " Ройтерс ".

Изявлението е във връзка, че по-рано през днешния ден двама основни съветници на Тръмп са му показали проект за преустановяване на войната в Украйна, който може да бъде прибавен, в случай че Тръмп завоюва президентските избори в Съединени американски щати.

Съгласно проекта Украйна ще получи още оръжия от Съединени американски щати единствено в случай че стартира мирни договаряния.

" Стойността на всеки проект е в нюансите и в отчитането на действителното положение на нещата на място ", означи Песков и уточни, че сега Москва не знае за какъв проект тъкмо се приказва, нито какво е изложено в него.

" Оставаме отворени за договаряния и с цел да оценим проекта, първо би трябвало да се срещнем с него ", уточни Песков.

По думите му съветският президент Владимир Путин остава отворен за договаряния.

" Президентът Путин неведнъж е заявявал, че Русия е била и остава отворена за договаряния при отчитане на действителното положение на нещата на място ", добави представителят на Кремъл.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР