Капитанът на националния тим на Хърватия Лука Модрич заяви, че

...
Капитанът на националния тим на Хърватия Лука Модрич заяви, че
Коментари Харесай

Модрич обяви голяма новина

Капитанът на националния отбор на Хърватия Лука Модрич съобщи, че ще продължи да играе макар евентуалното отпадане на страната му от UEFA EURO 2024.

" Бих желал да продължа да играя вечно, само че евентуално ще пристигна миг, когато би трябвало да спра с футбола. Ще продължа да играя, само че не знам още какъв брой време ", изясни 38-годишният полузащитник.

" Това беше доста стресиращо. Продължихме да се борим до края, само че за жалост футболът беше безсърдечен към нас довечера. Беше нечовечен на първо място през днешния ден, само че също и в предходния ни мач (равенство 2:2 с Албания), когато също допуснахме късен гол ", добави Модрич.

" Но това е неразделна част от футбола. Често ти дава доста усмивки, само че в други случаи те прави доста печален, както стана през днешния ден, когато загубихме по метода, по който го направихме. Трудно е, когато губиш по този начин, да намериш думите, с цел да опишеш по какъв начин се чувстваш. Разбира се, че би трябвало да се възстановим. Но това е ситуацията. Както споделих по-рано, може би е незаслужено, тъй като всички ние в действителност се борихме за Хърватия от първия съдийски сигнал до последния. Но резултатът е подобен, какъвто е. Футболните богове не постоянно ни се усмихват, само че ние би трябвало да се гордеем с метода, по който представихме нашата страна довечера ", приключи Лука Модрич.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР