Валентин Радев, в свой стил, направи коментар на усложнената обстановка

...
Валентин Радев, в свой стил, направи коментар на усложнената обстановка
Коментари Харесай

МВР-шефът за наводненията: Още ден-два и България на три морета

Валентин Радев, в собствен жанр, направи коментар на усложнената конюнктура поради преваляванията, които не стопират от дни. Това стана на брифинг на Министерство на вътрешните работи, на който детайлности и последни вести за обстановката в страната даде шефът на пожарникарите Николай Николов.

Гл. комисар Николай Николов изясни, че най-сериозно е ситуацията към р. Малък Искър и има риск за Етрополе. Министърът на вътрешните работи пък се успокоил, като го видял в министерството на брифинга, тъй като отсъствието му щяло да значи рецесия.

" Аз, като видях Николов, че е тука с униформата, се успокоих – значи няма напрежение в страната, макар че през днешния ден чух доста прекрасен анекдот, къс - че в случай че по този начин продължавало да вали още ден-два, щяла България да отиде на три морета.

Но за благополучие не се е случило нещо до момента, по този начин слушам най-малко от комисар Николов, няма бедстващи. ", зарадва се Валентин Радев.

Вътрешният министър дори си отдъхна, че не подминал циклонът, който заля Гърция.

„ Добре е, че ни се размина този облак, или както там се споделяше, в Гърция, напълно малко ни закачи и нас ", заключи удовлетворен Радев, макар че вали към този момент цяла седмица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР