Ваксинацията във Великобритания с на , която се оказа първата

...
Ваксинацията във Великобритания с на , която се оказа първата
Коментари Харесай

Pfizer решава проблема с транспорта - разработва ваксина срещу COVID с прием през носа

Ваксинацията във Англия с на, която се оказа първата утвърдена от Обединеното кралство. На Европейско равнище - тя към момента чака утвърждение - по кое време ще е това? Отговорите даде тази заран националният здравен контрольор.
Пред разпространяването на имунизацията обаче има една съществена компликация, която ще й попречи да бъде най-масовата в света. А точно - въпреки и с успеваемост от над 95%, тя би трябвало дас е съхранява в специфични фризери при извънредно ниска температура – под минус 70 градуса.
 Борисов отиде да види хладилниците, които ще съхраняват имунизацията на Pfizer (ВИДЕО И СНИМКИ) Борисов отиде да види хладилниците, които ще съхраняват имунизацията на Pfizer (ВИДЕО И СНИМКИ)
Подготвихме се бързо и пристигна ли имунизацията против Covid-19, имунизирането се провежда единствено благопожелание и гратис, с ваксини утвърдени от...

От Pfizer се пробват да отстранят логистичната компликация. Испанският вирусолог пред, че " компанията работи с лиофилизирана ваксина (преминаване на продукта от твърдо в газообразно състояние), която сигурно ще бъде поемана през носа, което е позитивен миг, защото няма да е належащо да се поддържа при рисково ниски температури ".
Лопес акцентира, че приемането на имунизацията през носа " ще значи активиране на по-директната имунна система, която се задейства при заразяване с вируса ".
По думите му заради това " сигурно имунният отговор може да бъде по-мощен ".

 И Бахрейн утвърди имунизацията на Pfizer/BioNTech И Бахрейн утвърди имунизацията на Pfizer/BioNTech
Бахрейн стана втората страна, одобрила незабавно потреблението на имунизацията против COVID-19 на фирмите „ Pfizer “ и „ BioN...
Освен това специалистът изясни какъв брой елементарно ще бъде съхраняването и превозването на такава ваксина, която е в твърдо положение: " Транспортът и консервацията му ще бъдат по-лесни, защото се съхраняват лиофилизирани, ресуспендират и ще бъдат въведени през носа ".
По отношение на нейната успеваемост той уточни, че " не е известно за какъв брой време имунизацията ще ни отбрани, само че това, което знаем, е, че ще ни отбрани най-малко толкоз дълго, колкото е по време на клиничното изпитване. За да знаем дали ще ни отбрани за 6 месеца, би трябвало да изчакаме шест месеца ", посочи Хосе Лопес, цитира го Dariknews.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР