Ваксинационен кабинет в автобус заработи от днес в София. В

...
Ваксинационен кабинет в автобус заработи от днес в София. В
Коментари Харесай

Ваксинационен пункт в автобус заработи в София

Ваксинационен кабинет в рейс проработи от през днешния ден в София. В него могат да се ваксинират по двама души едновременно. Пунктът е оборудван с всичко належащо за съхранението на препаратите.

Автобусът ще се мести на разнообразни точки в столицата. Днес автобусът приема пациенти на площад " Александър Батенберг ", а през уикенда ще е на Терминал 1 на летище София. В идващите дни ще се преценя къде да бъде ситуиран той. Работното време на мобилния пункт е от 09.00 до 18.00 ч., не е нужно авансово записване.

" Пациенти, за които това е първа доза, могат да дойдат тук. Хората, които са получили първа игла на друго място, също ще могат да си слагат втора игла при нас. Издаваме и документи за имунизиране. Разполагаме с всички ваксини, като първо всеки ще бъде прегледан и ще се реши коя ваксина е по-подходяща за него ", сподели пред Нова телевизия Ангел Иванов от Столичната районна здравна ревизия, който работи в рейса.

Автобусът е подаяние от фондация " Благотворителност и състрадание ". Кметът Йорданка Фандъкова й благодари и посочи, че за нея е значимо да бъде препоръчан елементарен и комфортен метод на всички софиянци, които желаят да се имунизират.

 Снимка: Булфото

 Снимка: Булфото

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР