Важно съобщение от варненската полиция.Областна дирекция на МВР във Варна

...
Важно съобщение от варненската полиция.Областна дирекция на МВР във Варна
Коментари Харесай

МВР-Варна откри линии за приемане на сигнали от граждани

Важно известие от варненската полиция.

Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна откри линии за приемане на сигнали от жители, свързани с нарушавания на изборния развой.

На телефони: 052/615 166, 052/652 324, 052/652 323 и на e-mail: [email protected] се одобряват сигнали, съотносими към активността на Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на варненската полиция.

В Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна e основана организация за подготовката и произвеждането на изборите на 09.06.2024 година

На тел. 112 се одобряват непрекъснато сигнали за нарушение на разпоредбите за образуване и осъществяване на изборите. Гражданите могат да оповестяват за видяни от тях нарушавания или възможни закононарушения, съотносими към отговорностите на Министерство на вътрешните работи в изборния развой. Сигналите се предават в способените структури на ОДМВР - Варна.

В Министерството на вътрешните работи също действа непрекъснато открита линия - телефон 02/982 22 32 и имейл [email protected] – за сигнали, свързани с нарушавания на изборния развой при подготовката и произвеждането на изборите. Подаваните сигнали на откритата линия би трябвало да са относими към активността на Министерство на вътрешните работи.

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР