Важно съобщение на НАП, свързано с ключови плащания за хората.На

...
Важно съобщение на НАП, свързано с ключови плащания за хората.На
Коментари Харесай

НАП взе решение! Засяга много хора

Важно известие на Национална агенция за приходите, обвързвано с основни заплащания за хората.

На уеб страницата на Национална агенция за приходите са оповестени новите банкови сметки, по които от 2-ри октомври ще се правят заплащанията към приходната организация. При разпореждане на суми към закритите сметки след тази дата, обслужващата банка ще връща парите на данъкоплатците по сметката, от която са създали превода, написа Економи.бг.
-->
Всяка от новите банкови сметки е предопределена за погасяване на несъмнено обвързване: налози, социалноосигурителни и здравни вноски, вноски за ДЗПО и вземания, подлежащи на наложително събиране от обществен реализатор.

Гражданите и сдруженията от цялата страна ще заплащат по избраната сметка съответния тип обвързване, без значение към коя конструкция на Национална агенция за приходите са регистрирани по непрекъснат адрес или адрес на ръководство, припомнят от приходната организация.

Гражданите и сдруженията могат да продължат да погасяват своите отговорности без такси като употребяват физическите ПОС терминали в офисите на приходната организация, както и виртуалния ПОС (е-услугата за плащане) в Портала за електронни услуги на Национална агенция за приходите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg