Важно е да си напомним, че дори в студения сезон,

...
Важно е да си напомним, че дори в студения сезон,
Коментари Харесай

Не забравяйте джинджифила при есенния детокс

Важно е да си напомним, че даже в студения сезон, когато към този момент сме заложили на обемните пуловери и палта, би трябвало да поддържаме добра форма, с цел да се усещаме здрави и енергични.

Това не е задача невъзможна. Дори и да сте се поотпуснали малко, време е да извършите един есенен детокс. На помощ ни идват естествените благосъстояния, цялостни с хранителни субстанции храни като джинджифил, зеле, цвекло, ябълки и още.

Но с тях освен ще повишите имунитета си, ще се сдобиете с плоско коремче, само че и ще прочистите организма от всички нездравословни субстанции, с които сте го задръстили през летния интервал. Научете повече за обичаните ни осем детокс храни, с цел да ви оказват помощ за това:

Джинджифил
Джинджифилът е един от най-важните артикули, които би трябвало да имаме на трапезата през есента. Имате проблеми с подутия стомах и с настинките в този сезон? Той е решението. Джинджифилът освен ще облекчи храносмилателната система, само че и ще ви зареди с антиоксиданти и противовъзпалителни съединения. Също по този начин ще подтиква имунната система и ще ви пази здрави.

Ябълки
Този плод е с високо наличие на неразтворими фибри и пектин, които извличат токсините и ги опустошават през червата. Ябълките съдържат също глюкарова киселина, която оказва помощ да изичстите организма от всевъзможни химикали.

Цвекло
Това е един съвършен антиоксидант, противовъзпалително средство, което детоксикира съвършено организма. Съдържа също по този начин фолиева киселина, фибри и калий. За да извлечете максимума от него, го яжте сурово.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР