Важно е банките да са добре, защото са огледало на

...
Важно е банките да са добре, защото са огледало на
Коментари Харесай

Хампарцумян: Цените ще растат докато има кой да ги плаща

Важно е банките да са добре, тъй като са огледало на стопанската система. В противоположен случай ще разчитаме на обмен бюрата. Банките извършват волята на клиентите си и е добре, когато печелят. Конкуренцията на пазара е потребна, сподели пред БНТ банкерът Левон Хампарцумян.

Според него икономическата и финансова обстановка по света и у нас зависи доста от Китай. И там се пробват да " позеленеят` и да лимитират използването на въглища. Процесите в тази страна дефинират и нивото на инфлацията по света. Важно е тя да бъде разтеглена във времето, сподели още Хампарцумян.

Докато има кой да заплаща, инфлацията ще пораства. Ако цената на олиото тук е висока, спрете да купувате и пазарувайте в друга страна, с цел да притиснете спекулантите, които надуват цените, посъветва банкерът.

Според Хампарцумян в случай че не си съберем главите и не поставим старания за промени в образованието и администрацията, няма да " позеленеем ", способните ще напущат България и тук ще останат единствено парадоксални хора, които имат вяра на врачките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР