Важни решения бяха взети на днешното Общо събрание на ПФК

...
Важни решения бяха взети на днешното Общо събрание на ПФК
Коментари Харесай

Драма в Левски, кой е аут

Важни решения бяха взети на днешното Общо заседание на ПФК " Левски ". Ивайло Ивков към този момент не е изпълнителен шеф, а Петър Ганев към този момент не е част от Надзорния съвет на " Левски ". 

По време на сбирката на Ивков е бил препоръчан различен пост, само че самият той е отклонил това предложение. Пред събралите се медии на „ Георги Аспарухов “ Ивков персонално удостовери новината и очяви, че ще извършва отговорностите си до вписването на измененията в Търговския указател, което би трябвало да се случи в идващите няколко дни. 
-->
Изпълнителният шеф на " Левски " Ивайло Ивков, дружно с почитателите, напусна Общото заседание преди неговия край в символ на противоречие с решението. Самият Наско Сираков, отхвърли да приказва пред събралите се публицисти. 

В последните дни се появиха спекулации по отношение на бъдещето на старши треньора на столичани Станимир Стоилов, който сподели следното след контролата с Витоша. 

Напрежението на „ Герена “ се породи след серия от конференции, откакто стана ясно, че има недоразумение сред изпълнителния шеф Ивайло Ивков и мажоритарния притежател Наско Сираков, който преди днешното общо заседание увери, че не се чакат други значими решения с изключение на тези за повдигането капитала на клуба. „ Ще вземем значими решения за повдигане на капитала. Друго не очаквайте. Най-доброто за Левски е, в случай че можем повече акции да продадем. Това е най-важното “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР