Въглехидратите са хранителното вещество, което е основен източник на необходимата

...
Въглехидратите са хранителното вещество, което е основен източник на необходимата
Коментари Харесай

5 знака, които издават, че прекалявате с въглехидратите

Въглехидратите са хранителното вещество, което е главен източник на нужната на тялото ни сила. Те също по този начин подкрепят производството на гликоген, който е от значително значение за когнитивните и двигателните качества. Поради това е изрично невероятно да игнорирате въглехидратите и още повече да ги изключите напълно от диетата си.
Но прекомерната им консумация неизбежно води до повишаване на тежестта. Оптималният вид е 40 % от храната да е въглехидратна, като желание би трябвало да се дава на бавните въглехидрати - зърнени култури и зеленчуци.
Кои са признаците, по които може да разберете, че превишавате този %?
1. Постоянен апетит
 Какво се случва с тялото ни, в случай че всеки ден ядем тестени произведения? Какво се случва с тялото ни, в случай че всеки ден ядем тестени произведения?
Възможно ли е да поддържаме стройна фигура, в случай че не можем да живеем и ден без тестени произведения. Според именитата София Лорен, която н...
Ако след хранене към момента се чувствате гладни и единствено след час посягате към лека закуска, това значи, че консумирате прекомерно доста въглехидрати, изключително бързи и малко протеини, фибри, както и мазнини.
Въглехидратите провокират скок в кръвната захар, а по-късно и внезапен спад в нейните равнища, което още веднъж предизвика апетит. При вярното съответствие сред въглехидратите и останалите храни, възприятието на апетит се появява едвам след 3-4 часа след хранене.
2. Желание за консумация на сладко
Захарта е главният източник на бързи въглехидрати и тялото ви просто привиква с непрекъснатата " доза ", изпитвайки възприятие на задоволство и еуфория след нейния банкет. Избавянето от този проблем е много мъчно - належащо е да намалите захарта в диетата си за няколко седмици. В случая ще са ви нужни старания и воля, с цел да излезете от този циничен кръг.
3. Постоянна отмалялост
 Кое е допустимото количество въглехидрати Кое е допустимото количество въглехидрати
Руският диетолог Алексей Ковалков разкри елементарен метод да станем по-здрави и да удължим живота с 10 години, съобщи БГНЕС.  Кова...
За да се ободрите след ставане от сън, се нуждаете от закуска с бързи въглехидрати, които обезпечават бърз прилив на сила. Но след няколко часа имате предпочитание да си починете още веднъж. Всичко това се дължи на внезапното намаляване на кръвната захар. Важно е да измененията питателните си привички и да си осигурите питателна закуска с мудни комплицирани въглехидрати - зърнени храни.
4. Наддаване на телесно тегло
Въглехидратите способстват както за увеличение на тежестта, по този начин и за задържане на мазнини под кожата. Когато въглехидратите се употребяват над нормата, при дамите целулитът е по-изразен. Следователно, в случай че забележите, че тялото ви става по-отпуснато и безформено, належащо е да преразгледате диетата си.
5. Кожни проблеми
Въглехидратите, изключително бързите, въздействат отрицателно върху положението на кожата ви. Излишъкът от тях може да аргументи сухота, обриви и акне. В този случай е по-добре да включите в менюто си колкото се може повече растителни мазнини - масло от авокадо, ядки и ядкови масла, както и да замените бързите въглехидрати със комплицирани - пълнозърнест самун, зеленчуци и зърнени храни.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР