Вадете кожусите. Ужасно застудяване ни чака следщата седмица. Температурите рязко

...
Вадете кожусите. Ужасно застудяване ни чака следщата седмица. Температурите рязко
Коментари Харесай

Вадете кожусите! Сняг, леден вятър и минус 12

Вадете кожусите. Ужасно захлаждане ни чака следщата седмица. Температурите внезапно ще паднат, като в емблематичната Кнежа ще стигнат минус 12 градуса.

-->
Прогнозата е на синоптика на Нова тв Николай Василковски. Според него сериозен мраз идва през идната седмица.

" Ще има много сняг още, само че ще са краткотрайни, на моменти интензивни превалявания. Чести ще бъдат в идващите седмици. Но липсва добре изразен средиземноморски циклон. Има два такива, само че те минават много южно от нас, и тука сме в една външна страна, поради която ще има относително малко сняг в ниската част на страната и надлежно повече в планините, където не могат да се оплачат ", сподели той.

" Утре е необикновен ден - чакаме мощен вятър, който ще е леден и ще ни тормози сигурно. Тъй като в случай че на открито е два градуса, ще ги усещаме като минус два.

От четвъртък нататък стартира по-динамичното време с тези чести снеговалежи в другите елементи на страната. В събота и неделя ще са по-ниски температурите.

От 6-7 февруари рано заран термометрите ще демонстрират минус четири, до минус осем градуса в София. Розовите точки на картата значат " кучешки " мраз, както му споделят хората.

В Трънско, Драгоманско и в Кнежа ще има температури до минус 12 градуса. На Мусала, на Ботев или на Мальовица ще паднат и до минус 20, дори под минус 20 температурите.

Утре ще има снеговалежи в планинските масиви, като несъмнено ще захване и квартали на София. В момента на Североизток вали и има заплаха от някакви навявания ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР