В Заседателната зала на Община Плевен беше изтеглен днес жребий

...
В Заседателната зала на Община Плевен беше изтеглен днес жребий
Коментари Харесай

Изтеглиха жребия за разпределение на местата за продажба на мартеници

В Заседателната зала на Община Плевен беше изтеглен през днешния ден чоп за систематизиране на местата за продажба на мартеници.

Тази система на систематизиране работи няколко години по предложение на кмета на Община Плевен Георг Спартански. Заварих състояние, при което местата се даваха съгласно датата на подаване на заявление, поради което хората нощуваха на дълги опашки навън пред Центъра за административно обслужване към Общината. Мисля, че по-прозрачен метод от това да се тегли лотария обществено, няма, още повече, че по този начин няма значение по кое време търговците са подали заявление, сподели кметът Спартански.

       Позициите за пласиране на мартеници са общо 100 и са ситуирани пред зелените площи на ул. „ В. Левски “, от огромния шадраван на пл. „ Възраждане “ до паметника на Девета пехотна дивизия, към самия монумент на пл. „ Свободата “ и ул. „ В. Левски “, както и пред оградата на Къща музей „ Цар Освободител Александър II ”.

       Всяко от местата за продажба на мартеници е с повърхност 2 кв. м, оптималният период за отдаване чартърен е от 01 февруари 2023 година до 03 март 2023 година   
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР