В Южна Корея измислиха странен начин за запълване на празните

...
В Южна Корея измислиха странен начин за запълване на празните
Коментари Харесай

Едрогърди секс кукли замениха феновете в Южна Корея

В Южна Корея измислиха чудноват метод за запълване на празните трибуни по футболните мачове. Заради пандемията турнирните срещи се организират без аудитория, само че столичният ФК " Сеул " смени почитателите с... едрогърди секс кукли.

Те " подкрепяха " тима по време на семейството против " Гуанджу " от втория кръг на локалното състезание. Двубоят приключи с най-малък триумф - 1:0, за " Сеул ".

Любопитното е, че куклите, не всички от които женски, бяха сложени съгласно противоепидемичните ограничения за обществена отдалеченост - през ред и две седалки разстояние.

Действията на футболния клуб обаче провокираха вълна от неодобрение и отрицателни мнения, което принуди управлението на " Сеул " да се извини обществено.

" Поднасяме най-искрените си извинения за породеното стеснение. Не сме желали да популяризираме секс играчки. Желанието ни бе да внесем малко забавление, защото мачовете се организират пред празни трибуни. Извиняваме се на всички, които обичат " Сеул " и обещаваме за в бъдеще да не позволяваме такива неточности ", написаха от ФК " Сеул ".

Ръководството твърди, че е било заблудено, че получава манекени: " Поискахме гаранции от производителя, че това не са секс продукти. Обясниха ни, че са манекени. После обаче се оказа, че компанията доставя тези фигури и на друга компания, която към този момент има бизнес за секс продукти. Грешката е на нашите чиновници, които не са проучили всички детайлности. "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР