В Уотфорд се насладиха на изумителната победа над Ливърпул с

...
В Уотфорд се насладиха на изумителната победа над Ливърпул с
Коментари Харесай

Капитанът на Уотфорд: Все някой трябваше да ги бие

В Уотфорд се любуваха на изумителната победа над Ливърпул с 3:0 като хазаин и по този метод стопираха серията на "червените " от 18 следващи победи и общо 44 дуела без загуба във Висшата лига.

Капитанът Трой Дийни, който вкара третия гол съобщи след мача, че през цялата седмица играчите са си говорили, че серията на "мърсисайдци " все в миналото ще завърши.

„ Постигнахме този резултат с помощта на здрава работа и отдаденост. Говорихме си през цялата седмица, че те са доста положителни, само че въпреки всичко някой би трябвало да ги бие, тъй че за какво да не сме ние? Особено пък откакто сме домакини. Играем мощно на своя стадион, нападателни сме и това се получи и в този момент. Спечелихме доста втори топки и ги накарахме да бъркат. Просто вярвахме, че можем да ги бием. Знаехме, че ще имаме потребност и от шанс, само че бяхме компактни и нападателни при контраатаките си” показа капитанът.

„ Когато имаш толкоз мощен и бърз състезател като Сар би трябвало да използваш качествата му и ние го направихме. Ван Дайк е извънредно стабилен, тъй че задачата бе другият централен защитник. Победата е прелестна, само че в случай че изпаднем, тя няма да има значение. Зарадвахме почитателите си, ще се насладим на триумфа и по-късно от понеделник още веднъж ще стартираме крепко да работим” съобщи още Дийни.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР