В Украйна има 24 региона, така че това, което се

...
В Украйна има 24 региона, така че това, което се
Коментари Харесай

Тежко решение. Нострадамус на 21 век предупреди Путин!

„ В Украйна има 24 района, тъй че това, което се случва на 24 февруари, не е случай. В математиката цифрата 24 се назовава четирифактор. В бъдеще този спор ще се трансформира във война на шест фронта. Това разгласи математикът Седик Афгани, предават международни медии.

Ученият закупи популярност с помощта на способността си да предсказва бъдещето. Наричат ​​го Нострадамус на 21 век, а предсказанията си прави с помощта на неповторима математическа формула.
-->
Сред известните предсказания на учения е казусът от 1989 година, когато той предсказва разпадането на Съюза в ефира на централната телевизия на Съюз на съветските социалистически републики. За това той беше изпъден в родината си, само че в последна сметка думите на Седик Афгани се сбъднаха.

Анализирайки обстановката в Украйна и вероятностите за започване на трета международна война, Седик Афгани успокоява хората, като твърди, че през идващите десетилетия няма да има широкомащабни военни дейности.

„ Няма да има война до 2058 г. И третата международна война е изключена при едно изискване – Киев “, сподели Афгани.

Според математика през 2025 година Щатите ще повторят ориста на Съюз на съветските социалистически републики. За да избегне ориста на тези сили, Русия не би трябвало да отстъпва позициите си.

„ Казвам на господин Путин и на всички хора - в случай че отстъпите даже една крачка обратно, тогава Русия ще бъде разграничена “, заключи Афган.

По-рано Седик Афган съобщи, че последните земетресения в Турция са били изкуствено провокирани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР