В украинската столица Киев беше напълно възстановено топлоподаването след поредните

...
В украинската столица Киев беше напълно възстановено топлоподаването след поредните
Коментари Харесай

Топлоподаването в Киев е възстановено, обяви Кличко

В украинската столица Киев беше изцяло възобновено топлоподаването след следващите съветски въздушни удари против водоснабдителната и електропреносна  инфраструктура на Украйна, сподели през днешния ден кметът на града Виталий Кличко, представен от Ройтерс.

" В града се възвръщат всички услуги след следващия обстрел ", написа Кличко в Телеграм. " Системата за обезпечавана на отопление на столицата бе изцяло възобновена. Всички източници на топлоподаване действат обикновено "

Украински представители споделят, че Русия е изстреляла повече от 70 ракети в петък при една от най-масираните ракетни офанзиви от началото на съветската инвазия на 24 февруари, довела до спирания на тока в цялата страна, прекъсване на парното и водата.

Температурите в Киев и доста други места в Украйна са под нулата тази заран, а съгласно прогнозите се чака вечерта да паднат в столицата до минус 6.

Киев е най-големият град в Украйна с близо 3 милиона поданици, а още два милиона души живеят в рамките на Киевска област. Снощи в една трета от града нямаше ток.

Българска телеграфна агенция
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР