В уеб-пространството се появи информация, че Microsoft подготвя нова функционалност

...
В уеб-пространството се появи информация, че Microsoft подготвя нова функционалност
Коментари Харесай

В OneDrive ще има възможност за възстановяване на файловете

В уеб-пространството се появи информация, че Microsoft приготвя нова функционалност за възобновяване на файловете в облачното вместилище OneDrive.
Новата функционалност се назовава Files Restore и ще стане едно мечтано допълнение към в този момент съществуващите благоприятни условия на електронния облак на Microsoft. Благодарение на възобновяване на файловете, потребителите ще могат да връщат обектите до предходното им положение, записано в историята. Това много припомня на вградената в операционната система Windows 10 функционалност за запазване историята на файловете.



Информацията се появи по време на мероприятието SharePoint Saturday San Diego. Засега не се знае дали новата функционалност за възобновяване на файловете ще бъде извънредна единствено за бизнеса или ще я получат всички консуматори. Очаква се софтуерният колос да анонсира Files Restore през идващите 2-3 седмици.

Възможността за възобновяване на файловете ще зарадва доста консуматори и е значим мотив за съхраняването на огромен брой файлове в OneDrive. По този метод потребителите ще избегнат инцидентната загуба на информация и по-добре ще се защитят от рансъмуера, който през месец май предходната година засегна доста компютри от целия свят.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР