В Турция българин спаси бебе на година и половина от

...
В Турция българин спаси бебе на година и половина от
Коментари Харесай

Българин спаси бебе от удавяне в Турция, обявиха го за герой

В Турция българин избави бебе на година и половина от удавяне. Обявиха го за воин. Мирослав Тодоров, който работи в електроцентрала в турския град Елязъг, избавил живота на дребния Мустафа, заяви „ 24 Родопи ".

Случката се разиграла в двора на кооперацията, където живее Тодоров. Лелята на дребния Мустафа го оставила в бебешката количка на двора и за секунди влезнала в жилището, с цел да си вземе телефона. В този миг обаче количката почнала да се движи и паднала в басейн.

По това време Тодоров се намира в жилището си на третия етаж на кооперацията и от прозореца вижда по какъв начин бебето пада във водата. Без да се бави, незабавно се затичал по стълбите към басейна и извадил дребния Мустафа от водата. „ Бях на терасата, разговарях по телефона. Забелязах от високо детето в басейна, първоначално не повярвах. Затичах се надолу - падах, ставах, падах, ставах, само че стигнах до басейна. Скочих вътре и извадих детето “, описа спасителят.

Веднага на място идва медицински екип. Бързата реакция на българина избавя живота на Мустафа. Медиите в южната ни съседка, които показват, че детето било в сериозно положение и сърцето му било спряло, оповестиха Тодоров за воин.
тагове бебе българин Турция воин удавяне
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР