В цяла Европа проститутките се оплакват, че са на ръба

...
В цяла Европа проститутките се оплакват, че са на ръба
Коментари Харесай

Коронавирусат удари яко бизнеса с платената любов

В цяла Европа проститутките се оплакват, че са на ръба на мизерията около пандемията от Ковид-19, оповестява Lupa.bg.

От Виена и Атина, през Брюксел и Берлин, до Барселона, Мадрид, Амстердам и Лондон, жриците на любовта се жалват, че нямат никакви клиенти и работата им е паднала с над 80%.

В изискванията на пандемия бордеите и другите места за проституция се преглеждат като източници на коронавирусна зараза. В тази връзка в доста страни от Европа към момента на „ нощните пеперуди “ не е разрешено да вървят на работа, а те от своя страна страдат от липса на средства.

Продължаващите защитни ограничения заплашват съществуването на проститутките в Германия. По мотив на Международния ден на секс служащите, браншът желае да стартира акция, с цел да насочи вниманието към сложната обстановка в страната.

Проститутката Джоузеф Нереус (34 г.) от Хамбург не работи от два месеца и половина, написа в. " Билд ". За " нощната пеперуда ", както тя назовава себе си, това значи цялостен стопански провал. Жената седи без работа и без пари. „ Загубих приходите си. В момента пребивавам от съществени спестявания за прехрана и пенсиониране. На ръба съм “, споделя Джоузеф.

Обикновено тя получава приходи, задоволителни за наемане на едностаен апартамент в Хамбург. За да остане " в играта ", записва еротични видеоклипове за своите постоянни клиенти: „ Това не компенсира финансовите ми загуби, само че би трябвало най-малко да направя нещо. Страхувам се, че в никакъв случай няма да съумея да се върна на работа. Мнозина споделят, че коронавирусът е умъртвил секс промишлеността. Да, по този начин е! "

Федералната асоциация на половите служащи BesD към този момент създаде хигиенична идея за полови услуги, макар риска от коронавирусна зараза. Ключовите точки са без орален секс, обятия и целувки, плюс защитни маски.

„ Разбира се, тези правила ще донесат прочут дискомфорт, само че е по-добре от нищо. Страхувам се, че ще остана без пари и апартамент “, оплаква се Джоузеф. В нейната обстановка са още хиляди девойки, практикуващи най-древния поминък в цяла Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР