„В този момент чуждестранните моряци се намират в Донецк, властите

...
„В този момент чуждестранните моряци се намират в Донецк, властите
Коментари Харесай

Моряците от "Царевна" - на хотел в Донецк


„ В този миг задграничните моряци се намират в Донецк, управляващите на (Донецката народна) република са им оказали цялата нужна поддръжка, настанили са ги в хотел и са обезпечили прехраната им “.

Това оповестява посолството на Руската федерация в България на страницата си във „ Facebook “, където цитира информация от управляващите на ДНР.



„ Министерството на външните работи на ДНР на собствен ред е пристъпило към реализиране на всички нужни процедури за организацията на заминаването на евакуираните моряци към техните страни “, се споделя в известието.

„ Освен това, в този момент, след оформянето на нужните документи, сътрудници на Министерство на външните работи на ДНР към този момент извеждат моряците към територията на Руската Федерация за завръщането им в родината “, оповестяват от Донецк.

„ Съвместно с нашите съветски сътрудници имаме намерение да създадем всичко допустимо, с цел да върнем допустимо най-скоро всички евакуирани от мариуполското пристанище жители вкъщи при техните родственици и близки “, приключва известието.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР