В топлите пролетни дни Община Елин Пелин започва нова екологична

...
В топлите пролетни дни Община Елин Пелин започва нова екологична
Коментари Харесай

Екологична кампания на Община Елин Пелин под надслов „Да създадем уют заедно!”

В топлите пролетни дни Община Елин Пелин стартира нова екологична акция за облагородяване на градската среда и възстановяване на публичните площи. Апелираме жителите да се включат в нашата самодейност, като чакаме от Ваша страна да ни изпратите истински оферти и хрумвания по какъв начин да се устроят и надградят прилежащите междублокови пространства и улици в приятни места за отдих и обществена непосредственост.  
Необходимо е получените оферти да бъдат входирани от името на живущите на цяла улица, съответен вход и/или цялостен жилищен блок. Идеите на жителите ще бъдат в детайли прегледани, като най-хубавите от тях ще бъдат оповестени на формалната страница на Община Елин Пелин в обществената мрежа, с цел да бъдат разпространявани и подкрепени за съответна реализация.
 Ремонтът на изпускателната система Джонсън на язовир Огняново завърши в период Ремонтът на изпускателната система " Джонсън " на язовир Огняново завърши в период
Информираме Ви, че във вчерашния ден – 7 април сполучливо са завършили ремонтните действия на изпускателната система " ДЖОНСЪН " на я...
Мотото на акцията е: „ Да създадем уют дружно! ”. Очакваме Вашите оферти до края на май 2021 година, като в края на пролетта най-хубавите оферти ще бъдат отличени и ще стартира работа по тяхната реализация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР