В типичен стил, собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира

...
В типичен стил, собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира
Коментари Харесай

Крушарски: Доста луд съм, ще лудне и Михайлов!

В характерен жанр, притежателят на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разяснява много прочувствено последните събития към българския футбол. Босът разгласи пред " Дарик ", че ще напусне, в случай че от БФС продължат по същия метод да ръководят.

" Това е феърплеят на Неделчо (б.а Михайлов). Той щял да съди Гонзо. Да го съди. Аз имам положителни юристи и ще се борим до последно. Да, благодарим за феърплея. Той е единствен, който взема решение това нещо. Защо сме недоволни? Защото желаят незаслужено да ни вземат второто място. Аз с моите скромни благоприятни условия съм направил едно отборче, които се бори за второто място ".

" Ще му подаря всичките медали на Неделчо. Ако той не се появи, ще му ги занеса всичките. Той е индивидът, който взима крайните решения. Аз от десетина дни не съм в България. Доколкото знам, той е взел решението и е споделил на Гонзо " е какво от това ". Той ни е поставил незабавно на трето място. Това убива феърплеят и убива желанието на всеки един човек, който Той ми унищожава фантазията. Ако е феърплей, здраве му кажи ", добави той.

" Заслужаваме си второто място. Кой тим сега играе непрекъснат и прекрасен футбол? Кой? Най-бедният тим - Локомотив Пловдив. Момчетата са го заслужили. През цялото това време се приказва за Локомотив, а в този момент се приказва за трето място. "

" Нека нареждаме класирането от в този момент за идващия сезон. Защо да играем въобще? "

" Естествено, че може да се откажа от Локомотив Пловдив и това може да се случи. След шест години феърплей. Аз си мълча. И съдии, да съм обидил някой, не съм. Такъв пестник. Нямам думи за това нещо. "

" Колко пъти дублирам едно и също. Някой да ни събере, да си затворим вратите и да си ударим по един пестник, само че да сложим ред в нещата. Никой не направил нещо сходно. "

" Боби ми е другар. Аз го поддържах. Винаги съм казвал, че Боби Михайлов би трябвало да остане. Винаги съм го споменавал. Така преди време изритаха Батето и го предадоха. "

Няма да оставя по този начин нещата. Така съм набрал на един от Пловдив. Започвам да вилнея и съществено ще вилнея. Ако Неделчо не си подаде оставката, го стартирам всеки ден. Аз съм задоволително вманиачен, с цел да полудее и той ", сподели още Христо Крушарски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР