В текста ще откриете информация за хранителни продукти, благодарение на

...
В текста ще откриете информация за хранителни продукти, благодарение на
Коментари Харесай

С кои продукти се отслабва?

В текста ще откриете информация за хранителни артикули, с помощта на които бързо можете да се разделите с непотребните килограми.

Семе от пиния или кедрови ядки

Почитателите на ядките могат да разнообразят здравословните бадеми и с други потребни семена. Кедровите ядки са диетични, съдържат мазнини, потребни за сърдечно-съдовата система. Те подтискат глада и топят мазнините към коремчето.

Скорошно проучване сподели, че замяната на храните, съдържащи наситени мазнини с такива, богати на ненаситени мазнини като да вземем за пример ядките, може доста да понижи тежестта, без да се постанова да се понижава фрапантното приема на калории или повишението интензивността на упражненията.

Освен това 80 броя ядки съдържат 95 калории.

Козе сирене

Прясното козе сирене съдържат мастни киселини, които ви карат да се чувствате сити и да сваляте килограми.

Обезмаслено мляко, обогатено с калций

То също съдържа мастни киселини. Протеините на млякото засищат глада. Млеката, обогатени с калций, също са извънредно потребни. Установено е, че дамите отслабват по-бързо, в случай че одобряват от 1000 до 1400 мг калций дневно.

Грис от ечемик

Този артикул също оказва помощ за намаляване. Грисът от ечемик е ниско калоричен и богат на фибри.

Киноа

Киноа е зърнена просвета, богата на протеини. Продуктът сполучливо засища глада са дълъг интервал от време.

 Портокали

Портокали

Един портокал съдържа 59 калории. Ценността на цитрусовия плод е изобилието от фибри. Портокалът съдържа най-вече фибри от всички плодове. Съответно след консумация на плода, с помощта на фибрите, ще се чувствате сити за идващите няколко часа.

Картофи

Истина е, че картофите са с високо калорийно наличие, само че те са три пъти по-засищащи от филия бял самун. Всъщност е изчислено, че един картоф може да засити толкоз добре, колкото и един портокал. Умерената консумация на кореноплодния зарзават може да ви помогне в битката с килограмите.

Бял фасул

Половин купа от тази просвета, богата на фибри, покачва метаболизма и усъвършенства общото положение на организма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР