В тази зала всички трябва да сме наясно, че, когато

...
В тази зала всички трябва да сме наясно, че, когато
Коментари Харесай

Възраждане скочи на Петков, обвинения за цените на горивата

В тази зала всички би трябвало да сме наясно, че, когато става дума за виталния стандарт на българите, всевъзможни идеологически клишета, персонални убеждения и всевъзможни политически желания би трябвало да бъдат на назад във времето. Това се споделя в декларация на ПГ на " Възраждане " за цените на горивата у нас, която беше прочетена от трибуната на Народното събрание.

Цените на горивата у нас доближават исторически стойности, трендовете са повече от притеснителни, установи в текста Искра Михайлова от партията на костадин Костадинов. Тя акцентира, че с наближаването на студените месеци от ден на ден български фамилии ще изнемогват финансово вследствие на " национално безотговорното държание на нашето държавно управление ".

Жизненият стандарт на българите, всевъзможни идеологически клишета, персонални убеждения и всевъзможни политически желания би трябвало да бъдат на назад във времето, декларират от " Възраждане ". Затова, уточни Михайлова, с цел да бъдем съответни на обстановката, е нужно да работим въз основата на действителностите, а те са, че към 70 на 100 от преработвания от нас петрол е с съветски генезис, над 90 на 100 от дистрибутираното у нас дизелово гориво също е с подобен генезис.

Пред лицето на тази сурова реалност българският министър председател реши да си играе на геополитика - прибързаните наказания към Руската федерация, отвод за заплащане на доставките на газ, незабавната аудиенция в Съединени американски щати, където господин Петков трябваше да измоли някакви незабавни доставки, прочете Михайлова. Няма по какъв начин да преместим залежите на естествени запаси, на които разчита цяла Европа, обърна внимание тя.

Способни ли сте да погледнете на ситуацията трезво, отвън идеологическите концепции на " задграничните си сътрудници ", обърна се към пленарната зала депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР