В тази програма са отразени 90% от предложенията, които получихме

...
В тази програма са отразени 90% от предложенията, които получихме
Коментари Харесай

Има ли сюрприз в управленската програма на БСП? Говори депутат

" В тази стратегия са отразени 90% от предложенията, които получихме от " ИТН ". Не приехме промени в Закона за финансирането на политическите партии, който считаме, че би тласнал в неправилна посока развиването на политическия развой и би дал опция партиите да бъдат финансирани по непрогледен метод. " Това разгласи пред Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров във връзка решението на партията да прати управническата стратегия за гласоподаване в Народното събрание.

" Беше регистрирано като неточност, че до момента диалозите, в това число във връзка с съдружната формула се въртяха главно към имена и мандати. Ние взехме решение да използван малко по-различен метод ", изясни той.

" Ако има болшинство за такава стратегия, тогава можем да влезем в конкретика за лицата, които ще я изпълнят. Тя е амбициозна, апропо, макар че е с къс времеви небосвод. Включва повече от 60 законопроекта, 16 от които са неотменима част за приемането на средства по Плана за възобновяване ", изясни Зафиров.

Той удостовери, че Асен Василев е предлагането за министър председател. По думите му социалистите разчитат на това, че в хода на диалозите, преди отдръпването на Има Такъв Народ, са получили поддръжка за законодателни начинания от всички, в това число от самостоятелните депутати.

Българска социалистическа партия не са водили лични диалози с депутати, по думите на Зафиров няма и време за такива. Разчитат за възприятието на отговорност на всеки един национален представители не биха отказали помощ от нито една партия за тази управническа стратегия, тъй като тя е надпартийна.

Освен избора за ръководител на КЕВР, Атанас Зафиров уточни още четири целта от програмата: " На първо място бих сложил антикорупционната политика и законодателство. На второ място - обществената политика. Разбира се, развиването на стопанската система и подпомагането на дребен и междинен бизнес. Не на последно място - приемането на 16-те законопроекта по Плана за възобновяване. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР