В тържественото си слово на големият военен парад в събота

...
В тържественото си слово на големият военен парад в събота
Коментари Харесай

Ким Чен Ун пусна сълзи по време на тържествена реч

В тържественото си слово на огромният боен церемониал в събота водачът на Корейската народно-демократична република изненадващо съобщи, че не е съумял „ да оправдае в цялостна степен предоставените му очаквания ".

Държавният глава на КНДР Ким Чен Ун се извинил пред съгражданите си и до момента в който им благодарил за направените жертви, се разплакал - в „ очевидна проява, че към този момент разчита единствено на имиджа си на " човек на народа ", за да се оправи със задълбочаващите се рецесии в страната “, пише „ Гардиън “ в понеделник, 12 октомври. 

Ким Чен Ун приз, че „ макар огромното доверие на народа на Северна Корея “, той не е съумял изцяло да „ оправдае очакванията, които му били предоставени “.

„ Въпреки че имам огромната отговорност да управлявам тази страна и да  защитя идеята на великите приятели Ким Ир Сен и Ким Чен Ир, напъните и искреността ми не бяха задоволителни, с цел да избавят нашите жители от компликациите в техния живот. Много ми е мъчително “, казал лидерът на Северна Корея.

След това Ким Чен Ун си свалил очилата и си избърсал очите. Според специалистите, с проявената страст той е имал за цел да се показа като " съчувствен и световен водач ". Това се удостовери и от известията в държавните медии, което пишат, че  Ким Чен Ун " утеши целия измъчен от covid-19 свят ".

По-рано по време на парада Пхенян показва превъзходство над пандемията и голяма нова междуконтинентална балистична ракета.  „ Пожелавам положително здраве на всички хора по света, които се борят с заболяванията на злия вирус “, споделил Ким. После допълнил, че е признателен, задето " нито един човек " в Северна Корея не се е заразил с вируса.  Военният церемониал, на който не бяха позволени никакви задгранични медии, съответства със 75-годишнината на Корейската рботническата партия. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР