В света на отношенията между мъжете и жените има много

...
В света на отношенията между мъжете и жените има много
Коментари Харесай

4 типа жени, от които мъжете бягат

В света на връзките сред мъжете и дамите има доста фактори, които въздействат на тяхното привличане или отбиване един от различен. Някои дами имат необикновен магнетизъм, който може да притегли мъжете и да ги задържи до себе си. В същото време има и такива типове представителки на нежния пол, от които мъжете са склонни да „ бягат “, изпитвайки неприятни или негативни страсти. Нека разгледаме четири вида дами, които могат да накарат мъжете да желаят да заобикалят всевъзможен тип връзка.
Прочетете още
Прекалено подвластната жена: Мъжете ценят дами, които могат да имат своя лична независима персона и ползи. Ако дамата е прекомерно подвластна от колегата и му постанова да бъде центърът на нейния свят, това може да бъде уморително и отблъскващо за мъжа.

Прекалено контролиращата жена: Контролът и ревнивостта могат да бъдат оттеглящи фактори за мъжете. Когато дамата непрекъснато управлява дейностите или общуването на колегата с други хора, това може да докара до чувство за ограничаване на свободата и автономия.

Отрицателната жена: Жените, които постоянно се оплакват, подлагат на критика и имат отрицателно отношение към живота, могат да бъдат тежки за мъжете. Постоянното неуважение към позитивните страни на живота може да сътвори негативна и напрегната конюнктура във връзката.

Себеподценяващата се жена: Когато дамата непрестанно се съмнява в себе си и се смята за недостойна на обич и внимание, това може да бъде уморително за мъжа. Постоянната неустановеност може да направи връзката неодобрение.

Тези са някои общи видове държание, които мъжете може да заобикалят в една жена. Въпреки това е значимо да се подчертае, че всяка персона е друга и има разнообразни желания и ползи. Не всеки мъж ще се отблъсне от тези видове дами, а някои от тези поведенчески характерности могат да бъдат преодолени и усъвършенствани с поддръжка, другарство и съзнание.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР