В студиото на „Здравей, България” по Нова ТВ представителите на

...
В студиото на „Здравей, България” по Нова ТВ представителите на
Коментари Харесай

Дамски сблъсък от ВОЛЯ–НФСБ и Изправи се! Мутри вън!

В студиото на „ Здравей, България” по Нова ТВ представителите на листи Елена Пешева от „ Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ” и Валентина Василева - Филаделфевс от „ " Изпрaви се! Мутри вън! " разясниха настоящи тематики и показаха предизборните си обещания.

„ Ние от ВОЛЯ сме единствената партия, която излиза самоуверено от един парламент. Ние сме и единствената групировка, която не е забъркана в нито един корупционен скандал. Ние имаме ясна стратегия, която започнахме да изпълняваме. При по-голяма поддръжка този път ние ще осъществим всичко, което сме обещали”, съобщи Елена Пешева.

„ Човек би трябвало да отстоява вижданията си. Мутрите в ръководството касаят всички. Това е една борба против диктатурата и ограбването на страната”, съобщи Василева.

Предложения за справяне с пандемията

„ Днес светът е COVID-19. Ако приказваме за ограничения – такива няма. Има безпорядък. В челните редици сме по смъртност, а по имунизации – на последно. Мерките изрично не се спазват”, сподели Валентина Василева.

„ Ние поставихме дебата за пандемията още предходната година. Искахме да разберем каква е подготовката на страната. Категорично не сме за цялостно затваряне на страната. Смятаме, че бизнесът би трябвало да продължи да работи, а предприятията подкрепени. В ясно избрани правила бизнесът би трябвало да работи”, изясни Елена Пешева от „ Патриотична коалиция - ВОЛЯ и НФСБ”.

За икономическите ограничения

„ Реалната помощ от страната би била Национална агенция за приходите да стартира да работи за хората, които в действителност са в потребност. Фирмите не би трябвало да работят с консултанти, с цел да могат да получат помощ. Това е един спомагателен разход. Трябва да бъде построен и стопански щаб, тъй като доста от средствата не доближиха до хората и не бяха съответни на ситуацията”, счита Пешева.

„ Ние имаме два проекта – кратковременен и дълготраен. Икономиката се намира в колапс и ние би трябвало да я реанимираме. Корупцията би трябвало да бъде сведена до най-малко и бизнесът да е спокоен. Държавните институции би трябвало да спрат да бъдат бухалки”, съобщи Василева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР