В студените дни сякаш водещо за избора на обувки е

...
В студените дни сякаш водещо за избора на обувки е
Коментари Харесай

Находки на деня: Ботите, без които не можем през зимата

В студените дни като че ли водещо за избора на обувки е това стъпалата ни да се усещат удобно и да бъдат допустимо най-добре предпазени и сухи, несъмнено. Едновременно с това ни се желае да бъдат стилни и да способстват за отличителния ни стайлинг. И освен открихме златната среда, само че и съвършените боти, които сигурно ще носим до пролетта. Те са същински класики, които всяко момиче би трябвало да има в дрешника си и които елементарно можете да откриете единствено на клик разстояние в.



Сред тях се открояват обичаните ни, които в никакъв случай не излизат от мода и рано или късно се поддаваме на изкушението да притежаваме най-малко един чифт. Минималистите от вас евентуално биха заложили на по-традиционните модели в бяло или, само че пък толкоз красиви са ботите на, които към този момент ви по какъв начин започнахме да носим още през есента. Да не приказваме за, които са цялостен must have за фешънистите. И освен!



Това можем да кажем и за моделите на – от класическия в кафяво до този в, който е толкоз хубав и толкоз момичешки. Вече си представяме по какъв начин бихме го носили с обемно палто в пастелен или сив цвят, дънки и обичания си пуловер, който също може да бъде в розово. Цвят, който този сезон самоуверено носим даже и в композиция с наситено зелено. Защото зеленото несъмнено е новото черно!



С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР