В стремежа си да има идеалната брада всеки втори мъж

...
В стремежа си да има идеалната брада всеки втори мъж
Коментари Харесай

Мъжете избират идеалната брада пред секса

В устрема си да има идеалната брада всеки втори мъж е подготвен на невероятни жертви - от това да лежи година в пандиза до цялостен отвод от секс. Шокиращите данни за желанията на мощния пол разкри в. " Мирър ". Изданието цитира анкета на уеб страницата " Уан пол " отдадена на брадите. Тя демонстрира мнението на 2000 мъже и разкрива какво биха създали те, с цел да се похвалят с най-готината брада.

Резултатите разкриха, че 40 % от мъжете биха прекарали една нощ в затвор. Същият % биха отказали и кафето за година. 18 % биха обръснали брадата си, в случай че това я направи идеална.

Но най-изненадващото в допитването е, че доста от мъжете толкоз желаят да имат идеална брада, че биха се отказали от секс за една година.

Анкетата демонстрира, че мъжете са по-загрижени за окосмяването си по лицето от дамите. 73% от представителите на мощния пол считат, че брадата ги прави по-привлекателни, до момента в който за 63 % от дамите окосмяването по лицето няма никакво значение. Що се отнася до стила, преди всичко е късата брада, следвана от едвам наболата.

Изследване на шотландската клиника Хирсландед от предходната година разкри, че мъжките бради имат повече бактерии от козината на кучетата, като съвсем половината от тях са рискови за здравето. Анкетата е направена по поръчка на производители на масло за брада.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР