В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел

...
В странно състояние е изпаднал популярният водещ и инфлуенсър Даниел
Коментари Харесай

Лудия репортер изпадна в тежка депресия

В необичайно положение е изпаднал известният водещ и инфлуенсър Даниел Петканов при започване на новата година. Той е все по-малко деен в обществената мрежа, като съответната причина за отсъствието му не е ясна. Лудия кореспондент показа с аудиторията си, че в живота му сега настъпват промени, само че не посочи от какво естество са те.

" Може да ви е направило усещане, само че от един месец не съм деен в обществените мрежи. Причината е, че диря себе си, колкото и да звучи нереално. В живота ми се случват събития, които ще го трансформират неизбежно в близко бъдеще. Аз имам вяра, че е за положително. Искам да осмисля малко повече съществуването си по принцип. Ще ми се да върша по-смислени и градивни неща и да давам прекрасен образец, когато мога ", разяснява Даниел.
свързани новини12652на 29.04.2021
За да поддържа думите си с дейности, той стартира годината с положително дело и подари кръв. По-късно пък разгласи, че през идващите 12 месеца ще дава 10 % от рекламните си възнаграждения за щедрост. Каква тъкмо сума ще бъде събрана той ще разкрие в края на 2022 година

Според осведомени напоследък Петканов още веднъж имал дрязги със брачната половинка си Александра, по тази причина и размишлявал толкоз за смисъла на живота. Жена му също се подвизва като инфлуенсър и печели доста повече от него, а това подтискало самочувствието му на мъж. Даниел не бил задоволен нито в работата, нито в фамилния си живот, написа " Хотарена ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР